×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Peter van der Vorst wees in minder dan één week

19.02.2018 -

Het is een loodzware tijd voor Peter van der Vorst. Vorige week kwam het nieuws naar buiten dat zijn moeder overleed in het hospice waar zijn beide ouders lagen. Nu is ook zijn vader overleden. In minder dan een week is de RTL-programmamaker wees geworden.


Slechts zes dagen na elkaar en nog geen 24 uur na de herdenkingsplechtigheid voor zijn moeder, overlijdt ook de vader van Peter. De twee sterfgevallen, zo vlak na elkaar, hakken er uiteraard ontzettend in bij de programmamaker. Om een beeld te schetsen: vorige week zondag overleed de moeder van Peter op 77-jarige leeftijd en afgelopen zaterdag zijn vader, die 82 was.

Beiden werden al enige tijd verzorgd in een hospice en het was duidelijk dat geen van tweeën daar meer uit zou komen. Peter's moeder leed aan kanker, kreeg een hersenbloeding en een epileptische aanval. Zijn vader kreeg een herseninfarct.

'Pa overleed aan de gevolgen van zijn ziekte en een gebroken hart. Als een echte gentleman heeft hij z’n vrouw voor laten gaan. Hoe moeilijk het voor mijn broer en mij ook is, we zijn blij dat ze nu weer samen zijn. Nog geen etmaal nadat we op een mooie manier afscheid hebben genomen van mijn moeder, is ook mijn lieve vader vredig ingeslapen', laat Peter weten.