Patty Brard

Patty Brard haalt opgelucht adem na spannende dagen

Het waren een aantal spannende dagen voor Patty Brard. Vrijdagmiddag kreeg de presentatrice plotsklaps te horen dat ze haar hondje Lulu maar beter kon laten inslapen. Toch lijkt het nu beter te gaan met haar trouwe viervoeter.

Nadat Patty vrijdagmiddag het slechte nieuws te horen kreeg, begon haar hondje Lulu zaterdagochtend opeens op te knappen. ‘Zaterdagochtend begon Lulu eerst met heel veel water drinken en daarna een bakje gekookt kippengehakt weg te peuzelen! Alsof ze me wat duidelijk wilde maken…’, schrijft Patty op Instagram. Ze besloot haar vriendin Monique te bellen en die verwees haar door naar een diergeneeskundig centrum in Amsterdam.

‘Vandaag is het feest’

Eenmaal aangekomen in het diergeneeskundig centrum kregen Patty en haar man Antoine goed nieuws. ‘De dokter heeft haar helemaal nagekeken en ja er mankeert hier en daar wat aan haar. Maar niets wat niet met gezonde voeding, supplementen, cbd olie en ozon therapie verholpen kan worden. De euthanasie afspraak die voor vandaag bij de reguliere dierenarts stond is afgezegd en Lulu ligt tevreden in haar mand tegen Bibi aan! Ze is nog helemaal niet klaar om bij ons weg te gaan! Voor alle duidelijkheid ze lijdt niet en wij proberen haar niet krampachtig in leven te houden! We proberen haar pijnvrij nog lekker even te laten genieten, je weet nooit zeker voor hoe lang, maar vandaag is het feest aan de Amstel!’

https://www.instagram.com/p/CE1b_Czso6Y/?utm_source=ig_web_copy_link

LEES OOK:

YOLANTHE KLAAR MET WESLEY: ‘GEEN VERZOENING’

ZIEN: ZÓ VERLIEFD ZIJN MAXIME MEILAND EN NIEUWE VRIEND

BOZE MARY BORSATO NEEMT HET OP VOOR ZOON MARCO