Mary Borsato

Boze Mary Borsato neemt het op voor zoon Marco

Mary Borsato is klaar met alle negatieve verhalen over haar zoon Marco, die op dit moment in scheiding ligt met Leontine.

Marco Borsato trok direct na zijn scheiding van Leontine begin dit jaar in bij zijn moeder Mary in haar woning in Stompetoren. De populaire zanger ging volgens vrienden door de moeilijkste periode van zijn leven. Marco kon de afgelopen zes maanden gelukkig kunnen rekenen op de onvoorwaardelijke steun van zijn moeder. Zij ziet echter met lede ogen aan hoe mensen verhalen verzinnen over haar beroemde zoon. Nooit eerder sprak Mary zich uit over de scheiding, tot deze week in Weekend. ‘Het is zó’n fantastische man, zijn ze allemaal vergeten wat ’ie gedaan heeft? Ik ben eigenlijk nooit boos, maar om dit soort dingen word ik wel boos. Dan denk ik: jongens, stop ermee! Je ziet hoe leuk Leontine en Marco met elkaar omgaan, moet de rest er dan zo’n drama van maken?’, aldus de bruidsjurkenontwerpster. ‘De kinderen zijn blij met mama en met papa. Zij hebben geen verdriet. Iedereen denkt maar: ah, die arme kinderen, maar zij worden zó liefdevol behandeld door hun ouders en omgeving, zij hebben het fantastisch.’

Het hele verhaal, waarin Mary onder meer vertelt over de tijd samen met Marco in haar woning in Stompetoren en de nasleep van de inbraak, staat deze week in Weekend.

LEES OOK:

ZIEN: XELLY CABAU ZET SCHAAR IN HET HAAR EN SHOCKEERT VOLGERS

TOCH UITZAAIINGEN ONTDEKT BIJ LINDA HAKEBOOM

BINNENKIJKEN BIJ: HET RIANTE APPARTEMENT VAN SYLVIE MEIS