×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ongekend drama Rachel Hazes: Ook Roxeanne breekt met moeder

Ongekend drama Rachel Hazes: Ook Roxeanne breekt met moeder
24.10.2019 -

Hoewel Rachel en Roxeanne ooit twee handen op één buik waren, lijkt het erop dat die tijden voorbij zijn. Roxeanne heeft besloten enige afstand van haar moeder te houden.


Sinds enige tijd lijkt ook het contact met dochter Roxeanne tot een minimum beperkt te zijn. Buurtbewoners in Vinkeveen hebben de zangeres al weken niet meer gezien bij haar woning. Roxeanne en haar moeder Rachel zijn daar buren en liepen jarenlang de deur bij elkaar plat. Op dit moment overlopen moeder en dochter elkaar echter bepaald niet. Roxeanne lijkt meer en meer te vertoeven in het huis van haar verloofde Erik Zwennes en nog maar nauwelijks in Vinkeveen te verblijven. ‘Ik heb haar in de zomer nog wel een paar keer gezien. Dan gingen ze varen met die kleine. Maar nu is ze volgens mij al weken niet meer hier geweest’, vertelt een buurtbewoner aan Weekend. Roxeanne wil zelf overduidelijk weinig kwijt over de pijnlijke situatie die zou zijn ontstaan. ‘Ik ga hier niet op in. (…) Ik denk dat ik genoeg zeg met dat ik geen behoefte voel om daarover te praten’, zegt de zangeres als ze wordt geconfronteerd met de geruchten.

Het hele verhaal staat deze week in Weekend. Editie 43 ligt nu in de winkel. 

Lees ook:
André Hazes samen met gezinnetje er even tussenuit
Rachel Hazes aanwezig bij concert van haar zoon André
Monique steunt André Hazes in Ahoy!