Rachel Hazes

Rachel Hazes aanwezig bij concert van haar zoon André

André Hazes stond dit weekend maar liefst drie keer in Ahoy Rotterdam. Tijdens een van de concerten zat in het publiek een wel heel bijzonder persoon: namelijk zijn moeder, Rachel Hazes.

Op Instagram plaatst de zanger een kiekje met zijn moeder. ‘Je was erbij ouwe!’, meldt hij eronder. Bij een andere foto schrijft hij: ‘Horen dat je trots op me bent was goud waard!’ Het lijkt erop dat de twee het verleden achter zich willen laten.

View this post on Instagram

Horen dat je trots op me bent was goud waard!❤️

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

André liet in september nog weten dat de relatie met zijn moeder Rachel weer was verslechterd. De 25-jarige zanger had na een eerdere ruzie sinds eind 2017 weer ‘oké’ contact, maar dat was intussen ‘minder’ geworden. ‘Ik heb heel veel respect voor haar en voor wat ze heeft gedaan als moeder. Echt petje af. Maar ze is verdwaald, ofzo. Ik hoop dat ze weer terugkomt en gelukkig wordt’, vertelde hij in het programma Waar Is De Mol.

De ruzie tussen André en zijn moeder dateert al van jaren geleden, in de tijd dat André een relatie kreeg met de 16 jaar oudere Monique Westenberg. Hij vertelde dat hij ‘zo erg verdriet’ had van de breuk. ‘Niet normaal. De eerste jaren, toen woonde ik er nog naast. Het kwam ineens. Ineens sprak mijn moeder niet meer tegen mijn vrouw. Ineens sprak mijn zus niet meer tegen mijn vrouw. En omdat ik toch voor haar koos, werd er niet meer met mij gesproken. Daarom ben ik daar weggegaan.’

Lees ook:

Monique geniet van concerten André Hazes

Monique steunt André Hazes in Ahoy!

Ciska Peters’ advies aan André Hazes: ‘Waardeer wat je hebt’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen