×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nu definitief: ex Monica Geuze vertrekt naar Zuid-Korea

Nu definitief: ex Monica Geuze vertrekt naar Zuid-Korea
15.01.2020 -

Het nieuwe jaar begint hectisch voor Monica Geuze. Vandaag is bekend geworden dat het dochtertje van vlogster het de komende tijd zonder haar vader moet doen. De voetballer vervolgt zijn carrière namelijk in Zuid-Korea.


Monica Geuze liet eerder al weten dat het er naar uitziet dat Lars minimaal een jaar in Korea blijft. Vandaag heeft hij voor twee seizoenen getekend in Azië. De spits voetbalde bij Sparta Rotterdam. Monica en hun dochtertje Zara-Lizzy blijven gewoon in Nederland. ‘Ik heb absoluut geen zin in een verhuizing en blijf erg graag gewoon in ons ‘oude’ huis wonen en heb het hier prima naar mijn zin’, liet ze eerder al weten.

Afgelopen november werd bekend dat Monica en Lars een punt achter hun relatie hadden gezet.’Na een aantal mooie jaren hebben we er samen voor gekozen om uit elkaar te gaan’, stelden Monica en Lars destijds in een korte verklaring. ‘Er is geen sprake van ruzie en onze prachtige dochter zal voor ons beiden altijd op nummer 1 staan!’

Lees ook:

Groot verdriet voor Hans van Willigenburg

ZIEN: Alle vakantiefoto’s van Wendy en Erland op Curaçao

Margarita’s vriendschappelijke scheiding: prinses gaat alleen verder