×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuwe liefde voor Silvia van Barneveld!

Nieuwe liefde voor Silvia van Barneveld!
23.02.2020 -

Na een moeilijke periode lacht het geluk Silvia van Barneveld weer toe. De ex-vrouw van Raymond van Barneveld heeft namelijk een nieuwe liefde!


Op Instagram deelt Silvia een foto waar ze samen het haar nieuwe vlam op staat. ‘Zielsverwanten’, schrijft ze bij het kiekje. Vrienden en familie zijn duidelijk blij voor Silvia. ‘Veel geluk lieverd is je gegund’ en ‘Fijn die heb je nodig’, luiden enkele reacties.

View this post on Instagram

#soulmates

A post shared by Silvia Walraven (@silviavbarneveld) on

Silvia heeft een pittige periode achter de rug. Na vijfentwintig jaar huwelijk verliet Raymond haar voor een andere vrouw. Het bleek te gaan om de bijna achttien jaar jongere, Britse Julia. ‘Ik was al een keer verlaten door een man en wilde niet ook Raymond nog kwijtraken’, liet ze over haar huwelijk met Raymond weten. ‘Ik hield van hem, we hadden een gezin. Meestal trok ik een fles wijn open als er weer zo’n verhaal naar buiten kwam (over zijn slippertjes, red.). Dan hoefde ik even nergens aan te denken.’

Na het aanpakken van haar alcoholprobleem, vond Silvia kracht bij het geloof.

Lees ook:

Binnenkijken bij: het droompaleis van Kim Kötter en Jaap Reesema!

Oeps: André Hazes krijgt laatste waarschuwing

Catherine Keyl over talkshow Jinek: ‘Eva, word weer jezelf’