×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Monique verricht heldendaad op Lesbos

26.09.2017 -

André Hazes en zijn vriendin zijn inmiddels weer terug van hun avontuur in Lesbos. Zij zijn daar vier dagen geweest om gestrande vluchtelingen te helpen.


Het stel schakelde Ajax en PEC Zwolle in als sponsoren om op Lesbos een voetbaltoernooi voor de kinderen daar te organiseren.

Maar dat is niet de enige goede daad die het stel daar verricht heeft. Monique stuitte namelijk op een zwerfhondje die ze toch écht niet kon achterlaten. 'Dit kleine schatje heb ik gevonden op Lesbos en ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om haar achter te laten,' schrijft Monique op Instagram.

'Omdat wij diezelfde nacht al terug naar huis gingen, is zij de laatste dagen opgevangen door lieve Anneke en haar zoon Rick. Zij hebben voor inentingen etc. gezorgd en in de tussentijd heb ik in Nederland een goed adresje voor haar gezocht. Gister heb ik haar op Schiphol opgehaald en aan haar nieuwe gezin gegeven. Ze groeit nu op tussen de paarden, pony's, honden, poezen en kindjes. Een mooiere toekomst kan ik niet wensen voor haar,' besluit ze haar betoog.