×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Met welke vrouw belt Mark Rutte elke dag?

3.11.2017 -

Mark Rutte laat zich van zijn charmante kant zien en belt elke dag met Marga Bult die vorige week bij een VVD-bijeenkomst van de trap viel en haar linkerbeen op drie plaatsen brak. Dat vertelt ze in een interview met het AD.


Het bericht kwam al snel bij Mark Rutte terecht: 'Hij heeft sindsdien elke dag kort gebeld om naar mijn gezondheid en herstel te informeren. Dat is nog eens een vriend. Dat hij naast zijn superdrukke werk altijd een momentje tijd voor mij vrijmaakt, is zó verschrikkelijk lief', vertelt ze.

De zangeres vertelt aan de krant wat er precies misging op de bewuste avond. Ze moest in het Amsterdamse appartement waar de bijeenkomst plaatsvond, drie steile trappen afdalen. 'Op de laatste trap besloot ik alvast de autosleutels uit mijn handtas te vissen. Exact op dat moment viel het licht in het trappenhuis uit'. 

Vervolgens probeerde ze de leuning vast te grijpen die er niet bleek te zitten. Daardoor begint ze te wankelen en valt ze naar beneden: 'Ik kwam op mijn voet terecht en hoorde 'krak'. Toen het licht weer aanging, zag ik een stuk bot uit mijn been steken', aldus Bult.

De zangeres is inmiddels weer thuis en mag haar been de komende zeven of acht weken niet belasten.