×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Operatie goed gegaan voor Marga Bult

30.10.2017 -

Marga Bult heeft haar been gebroken bij een flinke valpartij. Dat heeft Gerard Joling bekendgemaakt in een korte video op Twitter. 'Het bot steekt door haar enkel', zegt Joling in de video. Marga liet gister weten dat de operatie spoedig verlopen is.


De zangeres viel van de trap toen zij bij een etentje bij Frits Huffnagel was. Ook Gerard Joling, premier Mark Rutte en Willeke Alberti waren hierbij aanwezig. Na de val werd ze overgebracht naar het VUmc en aansluitend naar een ziekenhuis in Almelo, waar ze geopereerd zal worden.

 

Ik ben er helemaal klaar voor in m'n blauwe #operatie outfitje en pijnstilling....#ZGT #almelo Pffff.

Een bericht gedeeld door Marga Bult. (@margabult) op


'Dikke pech, na een top avond met Gerard Joling, Frits Huffnagel, Willeke Alberti en onze premier, viel ik zeer ongelukkig van de trap in Amsterdam. Opname in VUmc, 3 vervelende breuken en open wond. Operatie zal volgen. Inmiddels op weg naar Twente voor opname in het ziekenhuis in Almelo. Dichter bij huis en de kinderen voor de operatie en vervolgbehandeling. Voorlopig alle optredens voor de komende 8 weken af moeten zeggen. Mag het been absoluut niet belasten. Dat gaat wennen worden voor mij....', aldus Marga op Facebook.

Foto: © Instagram Marga Bult

Reacties