Leontine Borsato

Luca Borsato: ‘Het liefst had ik dat mijn vader en moeder weer bij elkaar komen’

Luca Borsato (23), de oudste zoon van Marco Borsato en Leontine Ruiters, heeft de nieuwe vlam van zijn moeder nog niet ontmoet. Hij is “heel blij” dat Leontine weer verliefd is, maar als hij eerlijk is, had hij het liever anders gezien, vertelt hij deze week in Weekend

Zijn zusje en broertje hebben Leontines nieuwe vlam, multimiljonair John Huiberts, wel al ontmoet, en hij krijgt van hen goede ‘recensies’, aldus Luca. “Zij vonden hem heel aardig en leuk.” Binnenkort schudt Luca John zelf de hand en hij is benieuwd. “Ik kijk ernaar uit en vind het ook wel spannend. Hij is toch de nieuwe partner van m’n moeder.” 

Het liefst had Luca dat zijn vader en moeder weer samenkomen, zegt hij eerlijk. “Dat zou het allerfijnste zijn voor mij, mijn broertje en zusje. Anderzijds denk ik: zolang mijn moeder maar gelukkig is, dan is het goed. Dat is het belangrijkst. En natuurlijk geldt dat ook voor mijn vader. Het blijft moeilijk, maar we steunen elkaar allemaal, in alles. En dat blijven we ook doen als gezin. Iedereen is blij voor mijn moeder. Ja, ook mijn vader.” 

Fabel

Er gaan al een tijdje geruchten dat ook Marco weer gelukkig is in de liefde, maar dat verhaal verwijst Luca tegen Weekend naar het rijk der fabelen.

Lees het hele verhaal deze week in Weekend.