×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Johnny Hallyday laat niets na aan kinderen

12.02.2018 -

De in december overleden Johnny Hallyday zal vast niet de Vader Van Het Jaar-awards hebben gekregen toen hij nog leefde. Zijn biologische kinderen erven namelijk helemaal niets van hun vader.


De kinderen van Hallyday vechten het testament aan dat de Franse zanger voor zijn dood opstelde. Ze vinden het onbegrijpelijk dat hij alles aan zijn vierde vrouw Laeticia en hun geadopteerde dochters heeft nagelaten.

Hallyday's dochter Laura Smet zegt in een statement dat ze 'stomverbaasd' en 'gekwetst' is nadat ze hoorde dat ze niet in het testament van haar vader stond. Ze erft helemaal niets, 'zelfs de hoes van zijn plaat Laura niet', de single die Hallyday aan haar opdroeg. Ook zijn andere biologische kind, David, is teleurgesteld en wil het testament aanvechten.

Hallyday, ook wel de Franse Elvis genoemd, stierf in december op 74-jarige leeftijd aan de gevolgen van longkanker. Hij verkocht gedurende zijn carrière meer dan 100 miljoen platen.