Jochem Myjer

Jochem Myjer staat een wel érg bijzondere verrassing te wachten bij thuiskomst

Jochem Myjer stond een wel erg bijzondere verrassing te wachten toe hij terugkwam van vakantie. Zijn aannemer, tevens een goede vriend, liet zijn verbouwde washok achter met naaktportret van Jochem als behang.

‘Kom je thuis na een heerlijke vakantie, heeft de aannemer (die een goede vriend is overigens) het lef gehad om dit fotobehang in het verbouwde washok te plakken met de tekst ‘Hi Jochem en Marloes, de laatste dingetjes zijn klaar, ook het washok is nu tiptop met werkblad. Tevens een klein aardigheidje voor tijdens het vouwen van de was’,’ schrijft Jochem bij een foto van de muur op Instagram.

Het lijkt er echter wel op dat er sprake is van photoshop, tenzij de 43-jarige komiek opeens flink heeft gezwoegd in de sportschool. Op de foto ligt hij, in enkel een onderbroekje, poserend met zijn gespierde bovenlichaam. ‘Stelletje teringlijers… maar wel humor!’, schrijft hij. Een bekende uitspraak van de cabaretier is dat hij grapjes ‘goed rekent’, maar nu is dat toch ietwat anders. ‘Ik reken het een beetje goed.’

LEES OOK:

GROTE TELEURSTELLING VOOR AMALIA EN ALEXIA

ZIEN: KLEINE DRÉ BLIJKT WAAGHALS

KIM-LIAN SHOWT BIKINIBODY (EN HAAR VOLGERS ZIJN ONDER DE INDRUK)

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen