×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jan Smit voor het eerst weer ‘echt’ de deur uit

Jan Smit voor het eerst weer ‘echt’ de deur uit
3.03.2020 -

Hoewel hij nog lang niet de oude is, lijkt het steeds weer wat beter te gaan met Jan Smit. Vandaag is hij voor het eerst weer 'echt' de deur uit. Dat laat de zanger op zijn Instagram weten.


‘Het voelt raar en bijzonder tegelijk! Week na week probeer ik mijn grenzen te verkennen, met nu dus een uitstapje van een uurtje! Of het goed voor me is? Dat merk ik meestal pas achteraf’, aldus de zanger, die kampt met een burn-out. ‘Wat ik inmiddels weet, is dat het mentaal wél goed is om heel af en toe iets te hebben om naar uit te kijken! Lichtpuntjes.’

De Volendammer laat weten dat hij ‘gelukkig weer lacht’, maar dat hij nog ‘ontzettend voorzichtig is’. ‘Stapje voor stapje, beetje bij beetje. Net zolang het duurt, tot ik weer de oude ben!’ Ook bedankt hij zijn volgers voor hun steun ‘in welke vorm dan ook’.

Ook interessant:

ZIEN: Roy Donders gaat voor nieuwe look!

Bridget: ‘Ik had relatie met André liever overgeslagen’

Heftig: Abbey Hoes openhartig over aanrandingen