×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

ZIEN: Roy Donders gaat voor nieuwe look!

ZIEN: Roy Donders gaat voor nieuwe look!
2.03.2020 -

Een bril, snor, lange lokken én een baard: Roy Donders heeft zichzelf een compleet nieuwe look aangemeten. En die verandering valt duidelijk in de smaak.


Onder de nieuwe Facebookprofielfoto van de goedlachse Brabander wordt massaal gereageerd. ‘Wat een verandering, mooi hoor!’, schrijft iemand. En: ‘Even wennen, maar het staat je echt heel mooi.’

Zonnebank

Overigens is het niet de eerste keer dat Roy voor een andere look gaat. Zo lag de Stylist van het Zuiden tot een paar jaar geleden nog regelmatig onder de zonnebank, tot zijn vader huidkanker kreeg. “Toen dacht ik: leuk, die zonnebank, maar gezondheid gaat voor alles”, vertelde hij eerder aan Shownieuws.

Lees ook: Roy Donders lichtelijk in paniek nu coronavirus in ‘zijn’ stad is