×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jan Smit brengt eerbetoon aan overleden manager Jaap Buijs

Jan Smit brengt eerbetoon aan overleden manager Jaap Buijs
27.02.2020 -

Een emotionele dag voor familie en vrienden van de overleden Jaap Buijs: hij zou vandaag 74 jaar geworden zijn. 'Weet dat er elke dag een stukje van jou voorleeft in mij', schrijft Jan Smit bij een foto samen met zijn manager en beste vriend op Instagram. 'Echte liefde sterft niet.'


‘Ik ga nooit met pensioen’

Jaap overleed in juni 2015 op 69-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. Sinds de jaren zestig vertegenwoordigde hij in Nederland bekende artiesten als George Baker, Jan Smit, Nick & Simon en de 3JS. In 2012 richtte hij samen met Jan Smit het platenlabel Vosound Records op. Ondanks zijn ziekte, weigerde hij te stoppen met werken. “Ik ga nooit met pensioen”, zei hij hierover in Metro. “Ik moet er niet aan denken. Ik vind de zondag al verschrikkelijk. Ben blij als het weer maandag is.”

Gewoon Jan Smit

Bij het Nederlandse publiek werd Jaap vooral bekend door de realityshow Gewoon Jan Smit, waar hij samen met zijn beste vriend Jan stad en land afreisde voor optredens.

Foto: Instagram

 

Lees ook: Jaap Buijs onder grote belangstelling begraven