×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hugo Borst over zijn ‘onbeschofte’ gesprek in DWDD: ‘Het doet me weinig’

Hugo Borst over zijn ‘onbeschofte’ gesprek in DWDD: ‘Het doet me weinig’
13.02.2020 -

'Zeldzaam respectloos', zo omschreven De Wereld Draait Door-kijkers het gesprek tussen tafelheer Hugo Borst en gast Ilse DeLange. Hugo zelf begrijpt niet wat hij verkeerd heeft gedaan.


“Ik vind nergens dat ik mij heb misdragen”, zegt hij in de Veronica Ochtendshow van Giel Beelen. “Het interesseert mij totaal niet wat er op social media plaatsvindt.”

Kikkerlandje

De schrijver werd dinsdag op Twitter met de grond gelijk gemaakt nadat hij zangeres Ilse de Lange in De Wereld Draait Door bekritiseerde. Met name de opmerking dat de ze alleen maar succes heeft in ons kikkerlandje, vonden kijkers niet kunnen. ‘Wat een zeldzaam respectloos gesprek. Gênant gewoon’, werd er gereageerd.

‘Het hoort erbij’

Ook Giel geeft toe dat hij het gesprek denigrerend vond, maar ook daar heeft Hugo geen boodschap aan. “Dat hoort er een beetje bij, maar een plaagstoot kan nog altijd respectvol zijn. Ik heb geen rare vragen gesteld.” Beluister het radiogesprek hier.

Lees ook: Hugo Borst nooit meer bij DWDD