×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Harvey Weinstein afgevoerd naar ziekenhuis

Harvey Weinstein afgevoerd naar ziekenhuis
25.02.2020 -

De zaak Weinstein houdt de gemoederen nog steeds bezig. Een paar uur nadat de vroegere Hollywoodproducent werd veroordeeld voor seksueel misbruik, is hij naar het Bellevue ziekenhuis in New York gebracht.


De 67-jarige Harvey Weinstein klaagde over pijn op de borst en bleek een te hoge bloeddruk te hebben. Dit heeft zijn woordvoerder aan Amerikaanse media laten weten. Weinstein was op weg naar de gevangenis in afwachting van zijn strafeis die op 11 maart bekend gemaakt wordt.

Donna Rotunno, de advocaat van Weinstein, drong er bij de rechter al op aan om haar cliënt niet naar de gevangenis te sturen, omdat hij een aantal mislukte rugoperaties heeft ondergaan en bepaalde medicijnen nodig zou hebben om te voorkomen dat hij blind wordt. Tijdens de rechtszaak verscheen Weinstein vrijwel altijd met een looprekje omdat hij niet meer zelfstandig kon lopen.

Lees ook:

ZIEN: gemoederen lopen hoog op tussen Peter R. de Vries en Alberto Stegeman

Bridget voelt dat het goed komt: ‘Dit is niet het einde’

Herman den Blijker deelt indrukwekkende foto van afvalstrijd: ‘Kun je het zien?’