×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bridget voelt dat het goed komt: ‘Dit is niet het einde’

Bridget voelt dat het goed komt: ‘Dit is niet het einde’
24.02.2020 -

Bridget Maasland was vorige week hét gesprek van de dag na haar breuk met André Hazes. Het lijkt erop dat de presentatrice momenteel steun zoekt bij de teksten van John Lennon.


Op Instagram plaatst Bridget een foto van zichzelf met zichtbaar weinig make-up: ‘Everything will be allright in the end and if it’s not, it’s not the end’. Een tekst van John Lennon, dat betekent: ‘Alles komt uiteindelijk goed, en zo niet, dan is dat niet het einde’.

Vorige week liet Bridget weten dat ze liefdesverdriet had van de breuk tussen haar en André Hazes. Volgens haar werd de druk van de media de relatie te veel maar zaten ze daarnaast ook in een andere levensfase.

Ook interessant:

Oeps: André Hazes krijgt laatste waarschuwing

Herman den Blijker deelt indrukwekkende foto van afvalstrijd: ‘Kun je het zien?’

Binnenkijken bij: het droompaleis van Kim Kötter en Jaap Reesema