Gerard Joling en Hans Klok gingen van bil in Van Gogh Museum

Er zijn veel bijzondere plekken om seks te hebben, maar Gerard Joling en Hans Klok spannen toch wel de kroon. De twee mannen hebben de liefde bedreven in het Van Gogh Museum.

Dat vertelden ze in de Frank en Vrijdagshow op Radio 538. Frank Dane en Geer vierden in deze speciale uitzending een feestje in de achtertuin van Gerard Joling en goede vriend Hans Klok kwam ook even langs. 

De mannen zijn nog erg geheimzinnig over hun avontuurtje van jaren geleden. 'Een vriend kon het alarm van het museum uitschakelen. Toen hebben we daar de liefde bedreven', vertelt Gerard. Op de vraag voor welk schilderij ze het hebben gedaan, wilden de heren niet antwoorden. 'Maar het was op een erg zonnige plek', laat Geer los. Frank Dane kan zijn lachen aan het eind van het verhaal niet meer inhouden. 'Ik kan alleen maar denken aan al die Chinezen in het museum die daar foto's staan te maken', grapt hij. 

Het was al langer bekend dat Gerard en Hans intiem met elkaar zijn geweest. Toch zou Hans nooit een relatie met zijn vriend Geer kunnen hebben, zei hij afgelopen week.