×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hans Klok wil geen relatie met Gerard Joling

29.06.2016 -

Hans Klok is goed bevriend met Gerard Joling maar meer dan dat zal het niet worden. "Ik vind Gerard echt een hele knappe man. Maar we zijn gewoon goede vrienden."


Dat zegt de illusionist in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op 100%NL. "We kennen elkaar al ons hele leven, de families zijn zelfs bijna verweven met elkaar."

Hans en Gerard worden desondanks regelmatig aan elkaar gekoppeld. Zelf moeten ze daar wel om lachen. "We voeden het inderdaad vaak ook wel voor de grap. Als wij samen naar de kermis in Schagen gaan weten we al: daar wordt morgen over geschreven. We liggen er niet wakker van."

De illusionist vindt het dan ook geen probleem dat er regelmatig over zijn liefdesleven wordt geschreven. "Ik heb daar eigenlijk helemaal geen moeite mee of last van", zegt hij. "Mijn broer zegt altijd: geen betere pers dan over je liefdesleven want dan heb je sowieso een bericht dat het aan is, eentje dat het moeilijk gaat en ook weer een artikel als het uit is. Ik heb de pers ook gewoon nodig, daar moet je dan ook eerlijk over zijn. Ze schrijven uiteindelijk ook weer iets over je show."

Foto: Instagram Gerard Joling

Reacties