Ex Tim Douwsma wordt nieuwe assistente André Hazes

Weekend kan vandaag onthullen dat Stephanie Tency, de ex-vriendin van Tim Douwsma, de nieuwe assistente wordt bij het Rad van Fortuin. SBS 6 heeft er toch voor gekozen om, net als vroeger met Leontine, een vaste assistente neer te zetten in het dagelijkse spelletjesprogramma.

Op dit moment wisselen de assistentes elkaar nog wekelijks af, maar binnenkort zal Stephanie Tency de vaste assistente worden van André Hazes bij het Rad van Fortuin op SBS 6. De ex-Miss Holland doet al enige tijd geheimzinnig op haar Instagram over een nieuw project waar zij mee bezig is. 'Back in Amsterdam for….Sssst can't tell it yet' schreef de blondine gisteren nog op haar social media. Tegenover vriendinnen heeft Stephanie, die voornamelijk als model werkt, haar mond echter al voorbij gepraat, en bevestigd dat zij binnenkort dagelijks op televisie te bewonderen zal zijn.

Grappig detail is wel dat Stephanie maandenlang een relatie had met Tim Douwsma, die in eerste instantie het Rad zou gaan presenteren, maar op het laatste moment bedankte voor de eer. Iets wat hem niet in dank werd afgenomen door SBS 6, die in allerijl op zoek moest naar een nieuwe presentator. Die werd snel gevonden in André Hazes, die het spelletjesprogramma nu al enkele maanden presenteert.

 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen