×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ruzie bij Rad van Fortuin

André Hazes jr. was niet de eerste keuze

27.07.2016 -

Voordat er nog maar één draai aan het Rad was gegeven was het al heisa achter de schermen bij het Rad van Fortuin. SBS6 kondigde vorige week aan André Hazes jr. als presentator op het programma te hebben gezet, maar hij was helemaal niet de eerste keuze van de makers...


SBS6 had in eerste instantie heel iemand anders op het oog, namelijk Tim Douwsma. Het was zelfs al bijna helemaal rond, alleen de contracten moesten nog getekend worden. 

Op het laatste moment trok Tim zich terug. 'Vanwege een te druk schema,' zegt zijn manager Maarten. Een flinke domper voor SBS6 en voor productiemaatschappij Talpa, van John de Mol. Die moesten halsoverkop op zoek naar een vervanger, want ze hadden nog maar twee weken voordat de opnames zouden beginnen. 

Uiteindelijk is de keuze gevallen op André Hazes jr. die hartstikke blij is met deze kans. De zanger plaatst regelmatig kiekjes van achter de schermen en lijkt deze kans met beide handen aan te grijpen. 

Lees het hele verhaal in de nieuwe Weekend!

Foto: Instagram André Hazes jr.

Reacties