×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ex Lange Frans gunt rapper geluk met ander

Ex Lange Frans gunt rapper geluk met ander
6.04.2018 -

Daniëlle van Aalderen ziet de liefde tussen haar en haar ex Lange Frans nog niet snel opbloeien, ook niet nu de rapper al maandenlang clean is.


'Ik geloof dat Frans in elk stadje een ander schatje heeft', zegt Daniëlle in een ochtendkrant. 'We gunnen elkaar het geluk'.

Het huwelijk van Frans en Daniëlle strandde vijf jaar geleden als gevolg van zijn drank- en drugsverslaving. Een hereniging hebben beiden nooit uitgesloten, maar is nu niet aan de orde voor Daniëlle: 'Hij is nog te kort clean om daar conclusies aan te verbinden. Wie weet slaat de vonk tussen ons over vijf of tien jaar weer over. Voor nu geniet ik van mijn eigen huis en mijn vrijheid'.

Volgens de 33-jarige voormalige amazone zijn zij en de 37-jarige Frans 'maatjes': 'En hij is de vader van mijn kinderen, maar ik hoef geen romantische band met hem'.

Wel gaat het stukken beter tussen Daniëlle en Frans, die volgens zijn ex nu negen maanden clean is: 'Ik mag in mijn handjes knijpen dat hij zich op die manier heeft geprofileerd, het afgelopen jaar. Hij is stabieler, scherper en helderder. Dat is een wereld van verschil. Onder invloed van drank en drugs veranderen mensen. Ik kan nu weer leuke gesprekken met hem voeren, hij heeft veel minder mood swings en ziet er super goed uit'.

De rapper en zijn Daniëlle trouwden in 2008 met elkaar terwijl ze in verwachting waren van hun eerste kindje. Inmiddels hebben zij twee kinderen.

(Lange Frans en Daniëlle van Aalderen tijdens hun huwelijk in 2008. Foto: Reni van Maren)