Kjeld Nuis

Ex Kjeld Nuis haalt uit: ‘Je hebt me wél bedrogen’

Eind 2018 moest Kjeld Nuis schoorvoetend toegeven dat zijn relatie met zijn toenmalige vriendin Jill de Robles voorbij was. Insiders lieten aan Weekend weten dat Kjeld verliefd was geworden op zijn schaatscollega Joy. In de nieuwe LINDA ontkent de schaatser dat hij Jill heeft bedrogen, maar Jill slaat nu terug.

‘Heb je wel, maar dat is oud nieuws. Heb je al ‘vergeven’ in het belang van Jax. Hij is belangrijk, die escapades veel minder. Maar na al die tijd ben ik de goedpraterij en alles erover in de media zat. Dat is privé en doet pijn. Kan ik nu in vrede verder leven? #hoeboeiendishetallemaal?’, laat Jill op haar Instagram weten.

Schermafbeelding 2020 06 16 Om 08 08 56 574x1024

In het interview met LINDA ontkent Kjeld dat hij Jill bedrogen heeft. ‘Ik zou Jill met Joy bedrogen hebben, precies zoals ik Brechtje – de zus van Sven Kramer – ooit voor Jill in de steek zou hebben gelaten. Er is helemaal niets van waar, ik héb niemand bedrogen’, benadrukt hij. ‘De waarheid is simpel: Joy kwam bij ons in de ploeg, we zijn eerst heel lang vrienden geweest en daarna – toen het al klaar was tussen Jill en mij – zijn we wat vaker samen dingen gaan doen. Een eindje fietsen, bijvoorbeeld. Stond er wéér zo’n fotograaf: ‘Betrapt!’ Het was echt om gek van te worden.’

Breuk

Eind 2018 werd de liefdesbreuk tussen tussen Kjeld en Jill bekend. De twee ontmoetten elkaar ruim vijf jaar daarvoor op een festival. In september 2016 werden de twee ouders van zoontje Jax.

LEES OOK:

DAVE ROELVINK VERLIEST MACHT OVER STUUR EN RIJDT LAMBORGHINI IN DE PRAK

ZIEN: HET LUXE ONDERKOMEN VAN ISA HOES

DOTAN SCHOOF MOEDER AAN DE KANT: ‘BREUK WAS BESTE KEUZE OOIT’