Patty Brard

Dit zijn de favoriete vakantiebestemmingen van BN’ers

We gaan natuurlijk op dit moment helemaal nergens naar toe met zijn allen. Maar er komt toch echt weer een dag dat je je paspoort in je handtas gooit voor een tripje naar het buitenland. Misschien heb je allang voor ogen welke bestemming je dan wilt kiezen, of misschien heb je wel geen idee. Doe dan vooral wat inspiratie op door te hieronder te lezen over de favoriete vakantiebestemmingen van de BN’ers.

Idyllisch Ibiza

Als je ergens bijna struikelt over de beroemdheden, dan is het wel op Ibiza. Zou je zeggen tenminste. In de praktijk blijkt het natuurlijk een stuk lastiger om een BN’er te spotten, ook op dit door de sterren zo geliefde hippie eiland. Patty Brard, Fred van Leer, Gordon, Wendy van Dijk en schrijvers als Kluun en Saskia Noort mogen maar wat graag van de zon genieten op Ibiza. Maar doen dat meestal wel in exclusieve dure resorts of huizen waar je toch wel een flinke bankrekening voor moet hebben. Evengoed kun je ook als normale sterveling een hele leuke vakantie doorbrengen op idyllisch Ibiza. Dus haal je laptop maar vast uit je laptoptas om alvast weg te dromen bij alle resorts en appartementen waar je uit kunt kiezen.

Saint Tropez

De Côte d’Azur is sowieso een trekpleister voor the rich and famous, maar met name in Saint Tropez mogen de sterren graag een feestje vieren. En dat geldt niet alleen voor de Nederlandse sterren zoals Doutzen en Chantal Janzen. Ook grote namen als Leonardo DiCaprio en Johnny Depp kun je hier tegen het lijf lopen. Al is de kans groter dat zij ergens op een gigantisch jacht verstopt zitten op zee. Als je zelf op vakantie gaat naar Saint Tropez zul je jouw waterplezier waarschijnlijk zoeken op het strand. Ook helemaal niks mis mee, toch? Misschien kun je met een verrekijker nog wel een topmodel als Kate Moss spotten op een van die veel te grote boten. Pak je niet alleen je eigen koffer maar ook een rugtas in voor een gezellige gezinsvakantie, dan is het leuk om een van de vele waterparken te bezoeken die je in de buurt vindt.

Het mystieke Bali

Als het dan uiteindelijk zo ver is, dan wil je misschien juist wel een grote reis maken, bijvoorbeeld naar Bali, net als fitgirl Fajah Lourens die daar met volle teugen geniet van het mystieke Indonesische eiland. Maar ook Marco Borsato vliegt er graag naar toe en ex-presentator en schrijver Dennis Storm woont er zelfs al een aantal jaren heel gelukkig in alle rust met zijn gezin. Bali is de perfecte plek om je te verdiepen in meditatie door een van de magische tempels te bezoeken, maar je kunt natuurlijk ook gewoon heerlijk genieten van de zon op een van de paradijselijke stranden. En eigenlijk mag een rondreis langs de felgroene rijstvelden ook niet ontbreken. Kortom, een reis naar Bali is een trip om nooit te vergeten.