Marco Borsato Woont Bij Zijn Moeder

Ook Ex Marco Borsato laat van zich horen

Marco Borsato ontkende woensdag het gerucht dat hij en zijn jeugdliefde Denise Boekhoff het gezellig zouden hebben samen. Nu laat ook zijn voormalige liefje van zich horen.

Marco en Denise hadden 24 jaar geleden een relatie en zouden sinds de breuk met Leontine weer naar elkaar zijn toegetrokken, zo ging er rond. Belachelijk, vindt Denise. ‘Voor eens en voor altijd: Marco Borsato is een ex. Het idee achter de naam ex is dat het om een vroegere partner gaat. Vroeger is niet nu! En nee, wij worden nooit meer een koppel. Je leest het goed, nooit meer’, schrijft ze op Instagram.

‘Leuk zonder hem’

Denise vervolgt: ‘Ik heb het de afgelopen 24 jaar ook heel erg leuk gehad zonder hem en heb dat nog steeds. En nee, ik wil daar niet nog meer over kwijt, want er is geen meer. Hoe lang kun je praten over niks, nul, nada? Ik wens Marco nog steeds het allerbeste, maar dat wil niet zeggen dat ik dat ben. Het allerbeste is dat iedereen zich bemoeit met zijn eigen leven en als dat onmogelijk is dan zeker niet met het mijne.’

‘Eenheid’

Onlangs noemde Marco 2020 ‘het verdrietigste jaar uit zijn leven’: hij kampte met een burn-out en na 22 jaar liep het huwelijk met Leontine stuk. ‘We laten de vorm los. En we blijven toch een eenheid’, schreef hij hierover op Instagram.