Dionne Stax

Dionne Stax presenteert Gouden Televizier-Ring Gala

AVROTROS doet nog altijd geheimzinnig over de presentatie van het jaarlijkse Gouden Televizier-Ring Gala volgende week. Weekend kan echter onthullen dat, ondanks alle kritiek op haar optreden vorig jaar, Dionne Stax wederom van de partij zal zijn.

Dat laat een zeer goed ingevoerde bron weten aan onze redactie. ‘Het is een opvallende keuze. Veel mensen hadden, na vorig jaar, niet gedacht dat Dionne zou terugkeren op dit grote podium maar de omroep heeft er toch voor gekozen om de presentatrice dit jaar weer te vragen’, aldus de bron.

Dionne haar optreden werd vorig jaar door veel critici vooral als heel saai bestempeld. Gordon noemde het gala vorig jaar ‘heel pijnlijk en kneuterig’ en AD-journaliste Angela de Jong schreef: ‘Volgens mij dacht ze dat ze als tante Hannie Lips een voorleesmiddag leidde met een stel kleuters in plaats van een feestelijke avond met haar volwassen collega’s uit het vak.’ Weekend-hoofdredacteur en Shownieuws-deskundige Bart Ettekoven pleitte al eerder voor een presentatie met meer humor. Na de Amerikaanse Golden Globes met comedian Ricky Gervais twitterde hij begin dit jaar: ‘Dames en heren wat zou het toch heerlijk zijn als we dat saaie Televizier Gala eens op de Amerikaanse manier kunnen doen. Wie zou het durven in Nederland?’ Dionne staat er niet helemaal alleen voor in Carré volgende week, ook haar AVRO/TROS-collega Rik van de Westelaken is weer van de partij.

LEES OOK:

GORDON SLACHTOFFER GEWORDEN VAN BRUTE OVERVAL

JOHN EN JUANI WILLEN WEG UIT POLOPOS

DONNY ROELVINK VERBREEKT STILZWIJGEN OVER RUZIE MET DAVE