Gordon

Gordon slachtoffer geworden van brute overval

Heftig nieuws: Gordon is zaterdagnacht slachtoffer geworden van een overval in zijn appartement in Amsterdam-Zuid. Twee indringers hebben de zanger en presentator mishandeld en zijn pinpas, creditcards en sieraden, waaronder een Rolex-horloge, meegenomen.

‘Ik dacht dat ik zou worden vermoord’, vertelt Gordon aan De Telegraaf. De zanger spreekt van een nachtmerrie. ‘Ik ben geslagen, geschopt, vernederd en ze dreigden me dood te steken. Ik was ervan overtuigd dat ik zou worden vermoord. Ik probeerde rustig tegen de daders te praten maar ze bleven maar tegen me schreeuwen.’

Steun van vrienden

Gordon wist zich nadat de indringers waren vertrokken te bevrijden en om hulp te vragen. Beveiligers van een museum in de buurt schakelden de politie in. De zanger is ‘enorm aangeslagen’. ‘Wie doet iemand zoiets aan?’ Gordon, die zaterdag ook nog te horen kreeg besmet te zijn met het coronavirus, is onder doktersbehandeling en heeft steun van vrienden. Ook worden hij en zijn woning extra beveiligd.

Offline

Gordon laat vandaag zelf op Instagram weten een tijd offline te zijn: ‘Voor het eerst in mijn leven geen woorden, al dagen huil ik en denk ik waarom ik? Ik ben aan de rand van de afgrond gebracht maar ook hier zal ik weer moeten uitkomen. De klap is immens en was mensonterend. Ik geloof dat ik hier nooit meer echt overheen ga komen. Ik ben voorlopig even offline.’

De politie is direct een onderzoek gestart, bevestigt een woordvoerder aan het ANP. Over het onderzoek kunnen op dit moment verder geen uitspraken worden gedaan. Camerabeelden van de omgeving zijn gecontroleerd en passanten zijn ondervraagd.

LEES OOK:

JOHN EN JUANI WILLEN WEG UIT POLOPOS

DONNY ROELVINK VERBREEKT STILZWIJGEN OVER RUZIE MET DAVE

ZIEN: ANDRÉ HAZES EN ZOONTJE ZINGEN DUET

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen