×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Davina Michelle over kinderwens: ‘Ik ben gemaakt om moeder te worden’

Davina Michelle over kinderwens: ‘Ik ben gemaakt om moeder te worden’
12.02.2020 -

Het moederschap kan niet snel genoeg komen voor Davina Michelle. 'Dat is mijn eerste levensdoel', aldus de 24-jarige zangeres.


Hoewel Davina Michelle’s muzikale carrière duidelijk in de lift zit, is toch moeder worden haar eerste levensdoel. Dat laat ze in Beau Monde weten. ‘Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik gemáákt ben om moeder te worden. Dat voel ik aan alles’, laat de zangeres weten. ‘Ik had altijd in mijn hoofd dat ik zoals mijn ouders zou worden. Dat was mijn ideaalbeeld. Maar die shit gaat heel anders worden’, vertelt ze verder.

Door haar bekendheid zal haar gezinsleven er heel anders uit gaan zien dan het leven waar ze vroeger van droomde. ‘Als ik ze naar school zou brengen, dan is het onderweg: ‘Even stoppen, want iemand wil met mama op de foto.’ Om maar een stom voorbeeld te noemen’, aldus Davina. Neemt overigens niet weg dat ze nog steeds dolgraag moeder wil worden. ‘Maar ik focus me eerst op mijn carrière. Als ik later een mooi  gezin én stabiele zangcarrière heb, hoef ik geen nieuwe Taylor Swift te worden. Laat mij lekker muziek maken. Verder zien we wel. Ik leef met de dag.’

Lees ook:

Problemen José Hoebee stapelen zich op: ‘Ik heb grote geldzorgen’

Had Marco Borsato meerdere affaires? Zoon Luca reageert op de geruchten

ZIEN: afgevallen Bridget Maasland deelt bikinifoto