Dave Roelvink

Was Dave Roelvink onder invloed van alcohol tijdens de autocrash?

Dave Roelvink verloor maandagnacht de macht over over stuur tijdens een ritje in een peperdure Lamborghini. Veel mensen vragen zich nu af: was er (opnieuw) drank in het spel?

In RTL Boulevard geeft Dave meer duidelijkheid.

‘Verleden blijft me achtervolgen’

De gedachte dat de dj mogelijk een slokje te veel op zou hebben, is geen vreemde: in 2018 kwam hij ook al een keer in de problemen toen hij met te veel drank op met 180 km/u over de Amsterdamse ring scheurde. Toch is Dave stellig: hij had dit keer écht geen druppel gedronken. “Ik weet dat ik nuchter was en dat ik de kracht van de auto heb onderschat”, zo zegt hij. “Het is een ontzettend snelle auto die ik niet gewend ben. Ik verloor simpelweg de macht over het stuur bij het wegrijden.” Dave vindt het vervelend dat er nu opnieuw over alcohol gesproken wordt. “Het is jammer dat het verleden mij blijft achtervolgen. Ik ben goed bezig; ik drink al maanden niet meer.”

‘IJzer kunnen we vervangen’

De lamborghini waarin Dave zat is van een vriend, Mo Bicep. “Gelukkig is er niks met Dave gebeurd. Auto, ijzer, kunnen we vervangen”, zo vertelde hij kort na de crash YouTube-video. 

Bron: RTL Boulevard

LEES OOK:

DAVE ROELVINK VERLIEST MACHT OVER STUUR EN RIJDT LAMBORGHINI IN DE PRAK

ZIEN: HET LUXE ONDERKOMEN VAN ISA HOES

EX KJELD NUIS HAALT UIT: ‘JE HEBT ME WÉL BEDROGEN’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen