×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Chateau Meiland winnaar Gouden Televizierring 2019

Chateau Meiland winnaar Gouden Televizierring 2019
9.10.2019 -

Vanavond was het weer zover: het Gouden Televizier-Ring Gala, waar de belangrijkste Nederlandse prijzen voor televisieprogramma’s worden uitgereikt. De stemmen zijn inmiddels geteld en de winnaars zijn bekend!


De winnaar van de Gouden Televizier-Ring 2019 is Chateau Meiland! De Televizier-Ring voor Chateau Meiland is pas de tweede voor SBS6. Zestien jaar geleden, in 2003, ging de prestigieuze publieksprijs voor het favoriete tv-programma naar Hart in Aktie.

Beste Zangers en Expeditie Robinson grepen naast de meest prestigieuze publieksprijs in televisieland. Vorig jaar mocht Beau van Erven oorens de Televizier-Ring om zijn vinger schuiven voor Beau Five Days Inside.