Geert Jan

Boer Geert Jan zorgt voor verwarring: hebben hij en Geert allebei nieuwe liefde?

Boer Geert Jan liet vorige week nog weten geen nieuwe liefde in zijn leven te hebben, toch deelt hij op zijn Instagram nu enkele verwarrende kiekjes. Op een foto is hij samen met boer Geert én twee dames te zien.

De twee bekende boeren uit het afgelopen seizoen van Boer Zoekt Vrouw gaan, voor zover we weten, allebei single door het leven. Geert’s relatie met Ingrid liep namelijk vorige week ook op de klippen. ‘Ik wil ff niets nu’, zou hij Ingrid hebben verteld. Op een foto die boer Geert Jan nu op zijn Instagram plaatst, poseren de twee boeren ineens met twee vrouwen een limousine. ‘Vandaag de twee G’s op pad met de ‘wauwies’,’ schrijft hij bij het kiekje.

Schermafbeelding 2020 06 03 Om 13.39.17

Volgers van Geert Jan blijven in het ongewisse: wie zijn deze dames? ‘Wat gebeurt hier allemaal?’ vraagt een van zijn volgers zich af. Een ander reageert: ‘Hij verslijt sneller wauwies dan ik schoenen’, doelend op boer Geert. Toch houdt Geert Jan zijn lippen stijf op elkaar. Wél plaatst hij nog een kiekje vanuit de limo met daarbij de tekst: ‘Met …… even verkoeling gezocht op deze warme dag het was heel heet op de terug weg.’

LEES OOK:

Zorgen om André Hazes: gebruikt hij verboden middelen?
MONIQUE PLAATST ‘PER ONGELUK’ FOTO MET SCHOONMOEDER RACHEL
HOOP FRANK MASMEIJER VERVLOGEN: EX-VROUW HEEFT NIEUWE LIEFDE