Frank Masmeijer

Hoop Frank Masmeijer vervlogen: ex-vrouw heeft nieuwe liefde

Frank Masmeijer blijft in de Vlaamse gevangenis stille hoop houden op een verzoening met zijn ex-vrouw Sandra. Maar de gevallen quizmaster krijgt nu bovenop zijn gevangenisstraf nóg een bittere pil te verwerken: Sandra is tot over haar oren verliefd op een andere man.

Niet alleen werd afgelopen april bekend dat zijn vrijlating uit de Antwerpse cel tot twee keer toe is uitgesteld – sinds hij in juni 2019 werd veroordeeld tot negen jaar voor zijn aandeel in een omvangrijke drugssmokkelzaak uit 2014 – óók vervloog onlangs zijn hoop op een verzoening met zijn gezin. Sandra heeft altijd geroepen dat haar deur wagenwijd openstond, mocht Frank weer op vrije voeten komen. ‘Hij is toch de vader van mijn kinderen’, aldus de ex van Frank. Maar sinds kort lijkt er verandering te zijn gekomen in die zaak, want Sandra is tot over haar oren verliefd geworden op de Antwerpse Steven Cnudde.

In de wolken

Een vriendin vertelt: ‘Ondanks het corona-virus is Sandra helemaal in de wolken. Ze is zó gelukkig met Steven. Die twee zijn echt voor elkaar gemaakt, ze hebben de grootste lol samen én zijn ook nog eens een prachtig stel om te zien. Ze kenden elkaar al, want Steven is de eigenaar van de winkel waar Sandra werkt. Maar sinds begin april hebben ze een relatie. Het werd tijd dat zij een goede man treft, die zijn hart op de juiste plek heeft.’

Schermafbeelding 2020 06 02 Om 13.43.56
Sandra met haar nieuwe vriend

Lees ook:

Berget Lewis en Maik Galenkamp uit elkaar
Wow-factor snel verdwenen: boer Geert weer vrijgezel
In beeld: Marco huilt uit bij Leontine