×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bibian Mentel openhartig over ontdekking tumor

Bibian Mentel openhartig over ontdekking tumor
31.10.2019 -

Vorige week kwam het nieuws naar buiten dat er opnieuw een tumor is ontdekt bij Bibian Mentel. Gisteravond was ze te gast bij Ladies Night, waar ze openhartig vertelt over deze ontdekking.


De man van Bibian Mentel maakte vorige week het droevige nieuws bekend. In een bericht op Facebook schreef hij dat er een grote tumor is ontdekt in de rug van Bibian. Omdat het gezwel al dermate groot is, is bestralen geen optie meer en zal het binnenkort operatief moeten worden verwijderd. In het programma Ladies Night vertelt Bibian nu over de ontdekking van de tumor en dat haar neurochirurg twee weken geleden naar Dancing With The Stars keek. ‘Die zag mij helemaal naar achteren buigen. En toen dacht hij dat gaat niet helemaal goed met die wervel.’ Bibian moest toen terug naar het ziekenhuis voor een controle.

Bibian vervolgt: ‘Hij zag het niet aan hoe ik danste, hij wist dat het daar een beetje rommelde omdat ik bestralingen heb gehad op verschillende wervels. Dus naar aanleiding daarvan wilde hij het toch even checken.’ En dat was maar goed ook. Achteraf bleek namelijk dat het levensgevaarlijk zou zijn geweest als ze de dans had uitgevoerd hoe ze hem ingestudeerd had. ‘Mijn wervel was al dusdanig aangetast, dat hij bij een verkeerde beweging of met een verkeerde druk daarop eventueel zou kunnen breken. En dat houdt in dat je eigenlijk direct een dwarslaesie oploopt.’

Lees ook:

Verdrietig nieuws: opnieuw tumor ontdekt bij Bibian Mentel

Samantha wint emotionele finale Dancing with the Stars