×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Samantha wint emotionele finale Dancing with the Stars

Samantha wint emotionele finale Dancing with the Stars
26.10.2019 -

Samantha Steenwijk mag zich de winnaar van Dancing with the Stars noemen! In de finale versloeg zij met haar partner Marcus Barry Stevens, Anouk Hoogendijk en Bibian Mentel. Samantha kreeg de felbegeerde Glitterbol trofee.


De finale stond bol van de emoties. Allereerst was er de blessure van Samantha. Een dag voor de finale raakte haar teen uit de kom. De zangeres had veel pijn, maar deed toch mee. Ze verbeet zichtbaar de pijn en hield het tijdens de interviews nauwelijks droog. De jury had veel respect voor Samantha. Zo werd er gezegd dat ze met haar voet in het gips bewegingen maakte die eigenlijk niet mogelijk waren.

Ook Bibian Mentel zorgde met haar optredens voor tranen. De jury roemde haar vanwege haar veerkracht. Eerder deze week kreeg Bibian slecht nieuws over haar gezondheid.

Barry Stevens was de pechvogel van de avond. Tijdens de laatste dans verloor hij zijn bril. Zijn welbekende motto ‘vooral doorgaan’ kwam nu voor hemzelf van pas. Barry danste dapper door, ook al had hij moeite met zijn zicht.

Lees ook:

Geblesseerde Samantha mist mogelijk finale Dancing with the Stars

Tooske Ragas ‘heel verdrietig’ na eliminatie Dancing With The Stars