×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

VIDEO: Berget Lewis blaast Engeland omver

25.09.2017 -

Berget Lewis heeft afgelopen weekend auditie gedaan bij X-factor UK en daar de jury omver geblazen.


Juryleden Simon Cowell, Sharon Osbourne, Louis Walsh en Nicole Scherzinger van de Britse versie van X-Factor zijn onder de indruk van de stem van Berget Lewis. Dat blijkt uit een promotiefilmpje van de talentenjacht die de 'Lady of Soul' op haar Instagram plaatste.

De geruchten deden al meer dan een maand de ronde, maar Berget bevestigde pas vorige week dat ze meedoet aan het programma. Volgens Britse media zou Berget voormalig Pussycat Doll Nicole als mentor hebben in de show.

X-Factor UK wordt in het Verenigd Koninkrijk uitgezonden door ITV. Het programma is niet in Nederland te zien.

De zangeres begon op jonge leeftijd als zangeres in een gospelkoor. Daarna zong ze als achtergrondzangeres bij Total Touch en ontwikkelde zich als solo-artiest. Lewis maakt al een paar jaar deel uit van de succesvolle gelegenheidsformatie 'Ladies of Soul'.