×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Berget Lewis doet mee aan Britse X-Factor'

01.08.2017 -

De Nederlandse zangeres Berget Lewis doet komend najaar mee aan het programma X-Factor UK. Dit stelt de website MJSBigBlog, die informatie van fans over zangwedstrijden op televisie verzamelt, op basis van berichten op internetfora.


De opnames van een aantal shows zouden inmiddels voltooid zijn en bezoekers hebben hierover bericht op diverse fansites. Berget Lewis zou als mentor in het programma zangeres Nicole Scherzinger hebben. “Berget is GOED”, stelt de blog. “Heel ‘churchy’. Niet perse mijn ding, maar zij kan absoluut zingen.”

X-Factor UK wordt in het Verenigd Koninkrijk uitgezonden door ITV. Het programma is niet in Nederland te zien.

Geen commentaar

Een woordvoerder van Berget Lewis kon dinsdagochtend geen commentaar geven op het bericht op de website.

De zangeres begon op jonge leeftijd als zangeres in een gospelkoor. Daarna zong ze als achtergrondzangeres bij Total Touch en ontwikkelde zich als solo-artiest. Lewis maakt al een paar jaar deel uit van de succesvolle gelegenheidsformatie Ladies of Soul.

Reacties