Andy in de halve finale!

Andy van der Meijde staat zaterdagavond in de halve finale van Sterren springen. Shownieuws maakte vrijdagmiddag bekend dat de voormalig profvoetballer meer kijkersstemmen kreeg dan zangeres Nathalie Nakoma. De notaris stelde vast dat Andy met een ruime meerderheid van de stemmen door is.

Na de jump-off van afgelopen zaterdag bleven Andy van der Meijde en Nathalie Makoma over, de kijkers konden een week lang hun stem uitbrengen. Andy neemt het zaterdagavond in de halve finale op tegen zijn verloofde Melisa Schaufeli, Koen Verweij, Britt Dekker, Jeffrey Wammes, Lucia Rijker, Dave Roelvink, Anna Alicia Sklias en Joey Spaan.

Koen Verweij wordt zaterdag bij zijn sprong aangemoedigd door Ireen Wüst en schaatscoach Gerard Kemkers. De halve finale is zaterdagavond te zien vanaf 20.00 uur bij SBS6. De show is live en kijkers kunnen direct hun stem uitbrengen. In de halve finale mogen vier deelnemers direct door, valt één deelnemer af en krijgen de andere vier deelnemers een herkansing in de jump-off. Twee daarvan mogen door naar de finale op 26 april. De uitslag wordt voor 50 procent door de jury bepaald en voor 50 procent door de kijkers thuis.