Burenruzie Andy en Melisa

Sinds Melisa Schaufeli, de vriendin van Andy van der Meyde, haar kapsalon in Apeldoorn heeft geopend, zijn er niets dan problemen geweest. De eigenaresse van de kapperszaak naast haar is eropuit de salon van Melisa kapot te maken.

’Ach’, verzucht Melisa in gesprek met Weekend. ’Ze is zo lastig. Ze zit gewoon naar dingen te zoeken zodat ik hier weg moet. Ze heeft al eens een rechtszaak tegen me aangespannen, en daarbij ben ik in het gelijk gesteld. Maar ze gaat maar door. Deze keer zou mijn pand te klein zijn voor het aantal beschikbare parkeerplaatsen, waardoor ik 10.000 of zelfs 20.000 euro per jaar extra aan parkeervergunningen zou moeten betalen. Daarvoor heeft ze zelfs, toen de salon gesloten was, mijn pand helemaal opgemeten. Mijn zaak zou net 1m2 te groot zijn, maar dat is helemaal niet zo. En dan heb ik haar ook wel even verteld.’

Rechtszaak na rechtszaak krijgt de ex-playmate op haar dak en daar lijkt voorlopig geen einde aan te komen. ’Iedere keer verzint ze wel iets nieuws’, verzucht Melisa.

Lees is de nieuwe Weekend het hele verhaal over deze ruzie.