Airtag Fietsbel1

Monique’s tips week 38: zó vind je gestolen fiets snel weer terug

Wekelijks de nieuwste producten, handige weetjes, interessante onderzoeken en meer.

Gestolen fiets snel weer terug

Gestolen fietsen zijn van alle tijden, maar nu hebben we tags. En volgens Stichting Aanpak Fiets- en E-bikediefstal (S.A.F.E.) is een track & trace systeem het meest effectief. De Airtags Fietsbel is een gewone fietsbel waarin de kleine AirTag is verstopt. Zo vind je met je iPhone jouw verdwenen fiets snel weer terug, zonder abonnement en voor slechts €64,-. Heb je al een Apple Airtag, dan is er de AirTag Tiewrap, waarmee je ’m onzichtbaar onder uw fietszadel bevestigt. Ga voor meer informatie naar tagjefiets.nl.

Airtag Fietsbel1

Leestip

Acht kinderen, hoe doe je dat? Annemarie Geerts, die eigenlijk helemaal geen kinderen wilde, heeft er nu acht tussen de 23 en 2 jaar. In haar boek Komt Goed vertelt ze over slaapgebrek, dwarse (peuter)pubers en volle agenda’s en hoe zij omgaat met de onzekerheid en schuldgevoelens die veel moeders hebben. Inspirerend, maar wel  met een knipoog. Uitgever Cargo.

Boek 6

Prijswinnende draagzak

Baby’s dragen in een draagzak levert een cruciale bijdrage aan hun ontwikkeling. De nieuwe lijn van Babymoon bestaat uit de Maxi en Mini, de laatste is speciaal voor te vroeg geboren baby’s en genomineerd voor de Baby Innovation Awards 2022. Ze zijn van sterk biokatoen, de brede banden garanderen een gebalanceerde verdeling van het gewicht van de baby en stimuleren de ontwikkeling van de ruggengraat en heupen in elke draagpositie. Meer info op babymooncarriers.com

Babymoon 1

Geen sms meer

Bij bijvoorbeeld een vermissing kunnen hulpdiensten een bericht versturen via Burgernet. Voorheen gebeurde dit via een sms of spraakbericht. Voortaan zullen meldingen echter alleen via de Burgernetapp gedaan worden. Om berichten te blijven ontvangen, kun je de app downloaden op je smartphone. Belangrijk is om dan wel uw locatie te delen in de app. Zo kan de app bepalen of een melding al dan niet geschikt is voor jou.

31213228 Beautiful Young Hipster Woman Using Smart Phone At Beach

Wat ruikt het lekker!

Met de vijf etherische oliën van Happy Balance ruikt het thuis altijd lekker en uit de collectie elegant vormgegeven diffusers (vanaf €34,95)  vindt u er altijd één die past in uw interieur. De geuren heten Focus, Happy, Harmony, Pillow en Relax. Wissel ze regelmatig, zodat er geen gewenning optreedt en uw huis heerlijk blijft ruiken. De etherische oliën kosten €9,95, zijn 100% natuurzuiver en makkelijk in gebruik. Ook leuk als cadeau! Informatie en verkoop: wasgeluk.nl.

Mozzin Tino