176484353 M Normal None

Monique’s tips week 26

Wekelijks de nieuwste producten, handige weetjes, interessante onderzoeken en meer.

Succesnummer nu ook voor gezicht

Skin Food van Weleda is dankzij de geneeskrachtige planten-extracten als calendula en kamille al jaren een succesnummer voor het gehele lichaam. Het was dus wachten op een Skin Food-gezichtlijn, en die is er nu. Er is een Voedende Reinigingsgel, een Voedende Dagcrème en en een Voedende Nachtcrème, alle drie geheel vegan en geschikt voor de normale en droge huid. Aan de gezichtsverzorgingslijn is extract van olijfblad voor de dagcrème en sacha-inchi-olie toegevoegd die zorgen voor rust en de huidbarrière herstellen. Vanaf €11,99, info op weleda.nl

Weleda Skin Food Face Care Voedende Reinigingsgel 75ml Eur1199

Zwarte zaterdagen

De vakanties komen eraan, en dat betekent volle, bomvolle (snel)wegen. Volgens Allianz Direct vallen de zwarte zaterdagen dit jaar op 9 juli, 5 en 12 augustus. Advies is om een andere vertrekdatum te kiezen dan deze dagen. Wilt u toch vertrekken op een zwarte zaterdag? Dan is het slim om zo laat mogelijk te vertrekken om de grootste drukte te vermijden.

176484353 M Normal None

Afternoon-T

Eens iets anders dan een ’standaard’ lunch? Ga dan naar Teds, te vinden op negen locaties door Nederland. Daar geniet u van Afternoon-T: een etagère van drie verdiepingen met bijzondere heerlijkheden. Zoals de Donut ’n Chicken of de French toast met banaan en spek. Dat is twee uur lang genieten en onbeperkt theedrinken. Naast de originele variant wordt de Afternoon-T ook vegetarisch, vegan en glutenvrij aangeboden. Bij Teds Haarlem kunt u daarna bovendien genieten van het zonnige terras aan het water. Meer info: teds-place.nl.

Unknown

Leestip

Nick Toet laat ons in BBQ’en Met Nick ontdekken wat we zonder al te veel fratsen allemaal op onze eigen barbecue kunnen maken, in de achtertuin of op het balkon. Geen ingewikkelde, kunstig opgemaakte gerechten, maar ontspannen iets lekkers op tafel zetten. Goed uit te voeren recepten van hoofdgerechten, bijgerechten en sauzen, plus slimme tips en tricks. Uitgever Carrera

Boek 3

Stratego is jarig!

Stratego is 65 jaar jong en dat mag gevierd. Met deze succesvolle klassieker onder de bordspellen, een combinatie van blufpoker en schaaktactiek, worden zelfs wereldkampioen- schappen gespeeld. Jumbo heeft aan de nu verkrijgbare luxe limited edition jubileumuitgave, Stratego 65th Anniversary, vrouwelijke recruten toegevoegd (het werd tijd!) en speciale gevechtskaarten, waarmee u diagonaal mag lopen, het water over komt, zonder kleerscheuren een bom overleeft of mag spieken bij de opstelling van uw tegenstander. Dat zorgt voor een nieuwe dimensie in dit spel, dat draait om door strategisch inzicht de vlag te veroveren.

19945 Box Content Web