André en Monique

ZIEN: Híer sprong de vonk tussen André en Monique weer over tijdens vakantie Curaçao

Monique Westenberg en André Hazes voelden na hun relatiebreuk weer een fysieke vonk overslaan tussen hen beiden tijdens hun vakantie op Curaçao. Op Instagram blikt Monique nu terug op dit bijzondere moment.

André en Monique hebben een lastige periode doorgemaakt. Eind 2019 werd bekend dat André was gevallen voor de charmes van Bridget Maasland. Een vakantie op Curaçao in februari, waar Monique met zoontje André en een paar vrienden was, en waar André samen met Bridget en zijn band was, veranderde echter alles. Toen de zanger zijn zoontje bij Monique kwam ophalen op het zonovergoten eiland, gebeurde het opeens: de vonk sprong over.

De vonk

Op Instagram deelt Monique nu een foto van de ‘herenigingsvakantie’. ‘Ik ben zó dankbaar voor dit moment. Die vonk. Die liefde. Die bezinning. Ik houd van jou ❤️’, aldus de blondine. Op het kiekje is te zien hoe de twee naar elkaar lachen en stralen met hun zoontje in het midden.

https://www.instagram.com/p/CCTGwZugpDf/?utm_source=ig_web_copy_link

De relatie van André en Bridget was van korte duur. Na de vakantie op Curaçao werd bekend dat zij en André een eind aan hun relatie hebben gemaakt, nadat ze drie maanden samen waren. De zanger werd al snel weer bij het huis van Monique gespot en eind februari maakten de twee bekend weer samen te zijn.

LEES OOK:

LEGOBEELD ANDRÉ HAZES OP DE DAM VERNIELD

ZIEN: DÉZE VROUW MAAKT TOINE VAN PEPERSTRATEN WEER GELUKKIG!

HUISHOUDSTER NADÈGE DOET BOEKJE OPEN: ‘MARTIEN ONTSLOEG OOK CAROLINE’