Nadège

Huishoudster Nadège doet boekje open: ‘Martien ontsloeg ook Caroline’

De geliefde huishoudster Nadège werd door de familie Meiland uit het château gezet. Aan Weekend doet de Française haar verhaal en vertelt ze ook over het plotselinge vertrek van Caroline.

Over het lot van Nadège gingen al maanden geruchten. De familie Meiland, bij wie de Franse huishoudster in dienst was, wil het kasteel immers verkopen en terugverhuizen naar Nederland. Er waren plannen om een appartement voor Nadège te kopen of om haar over te dragen aan de nieuwe eigenaar van het château, maar het eindigde anders… Vorige week kreeg de geliefde huishoudster ineens haar ontslag. ‘Ze zeiden dat ik mijn werk niet goed deed, terwijl ik de dag daarvoor nog alle uithoeken van het kasteel heb gedaan. Ze spelen mooie komedie voor de camera, maar daarachter is het anders. Ik hield van Martien, maar hij heeft me erg teleurgesteld’, vertelt Nadège.

Ontslag Caroline

Ze kijkt nu ook met andere ogen naar haar deelname aan de familievakantie naar de Canarische Eilanden. Inmiddels denkt ze dat ze haar alleen meevroegen voor het programma: ‘Ze doen alles om op tv te laten zien dat ze heel aardig zijn. Dit zijn mensen die bekend willen staan om hun vriendelijkheid, terwijl ze veel dingen uitsluitend doen voor ’t succes van de tv-serie. Als er geen opnames zijn, gedragen ze zich anders. Ze hebben Caroline ontslagen, Jean Luc en nu mij.’ Caroline stopte volgens de officiële lezing omdat ze de druk van het château niet meer aankon. Toch zegt Nadège zeker te weten dat ze niet uit vrije wil ging. ‘Ze hebben haar ontslagen terwijl ze veel en goed werkte. Waarom zij precies weg moest, weet ik niet.’

Het hele verhaal, met daarin nog meer onthullingen, staat deze week in Weekend.

LEES OOK:

ZIEN: DÉZE VROUW MAAKT TOINE VAN PEPERSTRATEN WEER GELUKKIG!

BRIDGET MAASLAND ONDER VUUR NA HAZES-REACTIE

DÍT IS DE NIEUWE LIEFDE VAN BOERIN ANNEMIEK