Wesley Sneijder

Wesley Sneijder richt zijn pijlen nu op Nikkie Plessen

Terwijl Yolanthe Cabau op duizenden kilometers van huis probeert haar zorgen omtrent de scheiding van Wesley Sneijder achter zich te laten, zet de voetballer in Nederland al flink de bloemetjes buiten. Wesley zou zélfs al een oogje hebben op de volgende bekende vrouw: Nikkie Plessen.

Het huwelijksbootje waar Yolanthe en Wesley in 2010 in stapten, kwam echter in 2018 in zwaar weer terecht en in 2019 besloten ze uit elkaar te gaan. Toch zou van een officiële scheiding absoluut geen sprake was. Yolanthe wilde nooit vertellen wat nou precies de reden was van de breuk tussen haar en Wesley. Ze besloot enkele maanden geleden voorlopig de rust op te zoeken en samen met Xess Xava enige tijd in Los Angeles te gaan wonen. Daar kan zij in alle rust nadenken over een toekomst zónder Wesley. Wesley lijkt ondertussen niet stil te zitten hier in Nederland.

Wesley wordt regelmatig gezien in het uitgaansleven en lijkt er volop van te genieten dat hij zich, nu hij gestopt is met spelen, niet meer hoeft te houden aan het strenge regime van een topsporter. Zo werd de oud-voetballer onlangs gespot in de Amsterdamse Ziggo Dome op het jaarlijkse modefeestje van Nikkie Plessen. Met zijn vrienden genoot hij van de optredens en liet zich ook nog zien op de afterparty in de kroeg van de Ziggo Dome. Daar verzamelden alle artiesten zich voor een wild feest dat tot in de vroege uurtjes doorging. Ooggetuigen vertelden Weekend dat het overduidelijk was dat gastvrouw Nikkie en Wesley Sneijder het wel érg goed met elkaar konden vinden.

Volgens meerdere aanwezigen was de oud-voetballer erg gecharmeerd van het RTL Boulevard-gezicht en deed hij maar weinig moeite om die gevoelens voor zich te houden. Nikkie zou op haar beurt genoten hebben van alle aandacht van Wesley. De twee vermaakten zich zelfs tot half drie ’s nachts, toen veel gasten al naar huis waren. ‘Ik vond het een beetje gênant. Iedereen weet dat Nikkie een man thuis heeft zitten, maar dat leek haar op dat moment niet te deren. Er was natuurlijk ook de nodige alcohol in het spel’, aldus één van de aanwezigen op het feest. Nikkie zélf sprak de volgende dag in RTL Boulevard ook van ’een wild feest’, wat nog eens benadrukt werd door haar ietwat schorre stem.

Ook interessant:

Wauw: Xess Xava (4) blijkt nu al skitalent

Silvia van Barneveld: ‘Ik dacht dat mijn leven voorbij zou zijn zonder Raymond’

Rossana Kluivert stelt zoon boven huwelijk: ‘Als Patrick verkast, blijf ik bij Shane’