×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wauw: Xess Xava (4) blijkt nu al skitalent

Wauw: Xess Xava (4) blijkt nu al skitalent
17.01.2020 -

Yolanthe Cabau en haar zoontje Xess Xava genieten momenteel van de sneeuw. Hoewel de kleine man nog maar net vier jaar is, blijkt hij nu al een skitalent te zijn.


Op een filmpje dat Yolanthe op haar Instagram deelt is te zien hoe de kleine Xess Xava zelfstandig, zonder enige angst, de berg afgaat. Yolanthe kan dan ook niet anders dan trots zijn op haar mannetje. Veel volgers laten weten onder de indruk te zijn van de skikunsten van Xess Xava. ‘Kijk die kleine gaan super’, ‘Is er iets wat hij niet kan??? Knapperd!’ en ‘Dat mannetje kan echt alles!!’, luiden enkele reacties.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🥰

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Op Yolanthe’s Instagram Story is ook te zien hoe Xess Xava een speciale route voor kinderen aflegt, waar hij zwaait naar de verschillende figuren. Zo te zien genieten de twee volop.

Xess Xava

Xess Xava

Ook interessant:

ZIEN: Alle vakantiefoto’s van Wendy en Erland op Curaçao

Rossana Kluivert stelt zoon boven huwelijk: ‘Als Patrick verkast, blijf ik bij Shane’

ZIEN: Sanne Vogel op roze wolk na komst tweeling