Wesley Sneijder

Wesley en Yolanthe samen gespot op vliegveld

Dat Wesley en Yolanthe uit elkaar zijn, betekent niet dat ze geen contact meer hebben. De twee zijn vanmorgen gespot op Schiphol, toen zij samen met hun zoontje Xess Xava een vlucht namen naar Los Angeles.

Shownieuws bracht vandaag een foto naar buiten waarop te zien is dat ze inderdaad samen bij een gate wachten. Van een verzoening zou echter geen sprake zijn: ‘Yolanthe en Wesley zijn uit elkaar, aan de situatie is niets veranderd’, laat het management van Yolanthe aan Shownieuws weten.

Yolanthe besloot enkele maanden geleden voorlopig de rust op te zoeken en samen met Xess Xava enige tijd in Los Angeles te gaan wonen. De brunette heeft nog altijd goed contact met de familie Sneijder. Zo liet ze onlangs weten: ‘Na al die jaren is ook Wesley’s familie mijn familie geworden. Ik hou zielsveel van zijn ouders’.

Terwijl Yolanthe in Los Angeles zit, en de twee dus af en toe nog wel samen zijn voor hun zoontje Xess Xava, lijkt Wesley de rest van de tijd niet stil te zitten hier in Nederland. Hij wordt regelmatig gezien in het uitgaansleven en kon het onlangs volgens ooggetuigen wel érg goed met Nikkie Plessen vinden.

Het hele verhaal, waarin ooggetuigen vertellen over de wel erg gezellige avond van Wesley Sneijder en Nikkie Plessen, staat deze week in Weekend. 

Ook interessant:

Is Jordan Roy de Nederlandse kandidaat voor het Eurovisiesongfestival?

Paragnost: ‘Zwaar jaar voor André Hazes’

Patricia Paay onthult: ‘Nicky en Maurice waren geen grote liefdes’