×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Is Jordan Roy de Nederlandse kandidaat voor het Eurovisiesongfestival?

Is Jordan Roy de Nederlandse kandidaat voor het Eurovisiesongfestival?
8.01.2020 -

Het zou zomaar eens kunnen dat zanger Jordan Roy (33) de Nederlandse kandidaat wordt voor het Eurovisiesongfestival in Rotterdam.


Hoewel het nog niet officieel bevestigd is, lijkt het er sterk op dat Jordan dit jaar Nederland zal vertegenwoordigen. Betrouwbare bronnen laten namelijk aan Shownieuws weten dat hij de Nederlandse inzending voor het Eurovisiesongfestival is. Jordan, van wie de echte naam Jordy van Toornburg is, is bekend door zijn deelname aan X-Factor met de popgroep Adlicious, maar ook dor zijn deelname aan The Voice of Holland.

De zanger komt uit Rotterdam en werkte eerder al samen met Waylon, Ilse de Lange en Alain Clark. Opvallend is dat Jordan de afgelopen dagen al een paar keer de hashtag #Eurovision heeft gebruikt, net als de hashtag #duncanlaurence. Duncan Laurence bracht met zijn Arcade Nederland zijn eerste Songfestivalzege in 44 jaar.

NPO Radio 2-dj Timur Perlin onthulde zondag al dat Nederland een zanger gaat insturen van wie de naam met een J begint.

Ook interessant:

Autsj: Dít heeft slachtoffer Raymi Sambo overgehouden aan mishandeling

Patricia Paay onthult: ‘Nicky en Maurice waren geen grote liefdes’

Paragnost: ‘Zwaar jaar voor André Hazes’