sabia-boulahrouz

Sabia Boulahrouz en vriend uit elkaar

Sabia Boulahrouz (42) en Iman Saber Gorgan zijn na een jaar uit elkaar. Dat bevestigt de voormalig hartsvriendin van Sylvie Meis tegenover de Duitse krant Bild.

De reden? Ze hadden een andere kijk op het leven. “Naarmate de tijd verstreek, werd dat steeds duidelijker”, aldus Sabia. Toch is ze het vertrouwen in de liefde niet verloren. “We zijn op een goede manier uit elkaar gegaan. Op elk potje past een dekseltje, maar in dit geval was het geen passende deksel.” De twee werden voor het eerst samen gespot in april 2019, toen ze het in een restaurant wel heel gezellig hadden: Sabia gaf de Perzische horecaondernemer een lapdance, waarna ze ‘m intiem zoende.

In de schijnwerpers

Lange tijd stond Sabia bekend als de vrouw die dólgraag beroemd wilde worden. De ex-voetbalvrouw leek jarenlang te genieten van de schijnwerpers en rode lopers leken eerder een hobby dan een must. Toch is ze er eind 2019 achtergekomen dat zij veel liever in de luwte leeft. Ze zegt te verlangen naar een normale baan en het leiden van ‘een nuchter bestaan’.

Liever niet de deur uit? Lees de nieuwste editie van Weekend op je smartphone, tablet of computer en blijf op de hoogte van alle showbizznieuwtjes! 

LEES OOK:
VOLGENDE LUV’-REL IS EEN FEIT: MARGA GAAT SOLO VERDER
OPGELUCHTE BIBIAN MENTEL: ‘WEER WAT TIJD GEWONNEN’
ZIEN: FRANK SANDERS VERKAST NAAR LUXE PENTHOUSE

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen