André Hazes

Monique steunt André Hazes in Ahoy!

André Hazes staat dit weekend maar liefst drie keer in Ahoy. In een bericht op Instagram laat Monique weten hoe trots ze op hem is.

‘De avond nadert, de zenuwen stijgen. Naar dit moment heb jij maanden toegeleefd en keihard voor gewerkt. Samen met jouw fantastische band’, schrijft Monique bij een foto van André. ‘De lichten zijn gedimd, een peptalk, een knuffel, oortjes gaan in. Nog even en dan… SHOWTIME! Daar sta je vol zelfvertrouwen.’ Volgens Monique is zelfvertrouwen niet het podium op gaan en denken dat je beter bent dan een ander. Maar juist dat podium pakken en weten dat je jezelf niet hoeft te vergelijken met een ander. ‘Rock te stage! (En hopelijk kan ik je na deze dagen weer achter het behang vandaan halen)’, aldus de moeder van André’s zoontje.

https://www.instagram.com/p/B3xAi2uAE3I/?utm_source=ig_web_copy_link

De afgelopen periode verkeerde de relatie van André en Monique in zwaar weer. Verschillende geruchten over een eventuele breuk deden steeds vaker de kop op. In de talkshow Beau vertelde André dat het even niet zo goed ging tussen hem en de moeder van zijn kind. ‘Ik wil ook niet zeggen dat we uit elkaar zijn, we weten het gewoon even niet’, verklaarde André destijds. Ook reageerde de zanger op alle geruchten die de ronde deden. ‘Ik heb Monique nooit bedrogen’, liet hij luid en duidelijk weten.

De twee vertrokken eind september samen met zoon André Jr. en vrienden naar Bonaire. De vakantie heeft André Hazes en Monique heel goed gedaan. ‘We hebben een hele fijne vakantie met elkaar gehad’, liet de zanger aan Shownieuws weten.

Lees ook:

André Hazes onthult zijn grootste angst

Ciska Peters’ advies aan André Hazes: ‘Waardeer wat je hebt’

Nieuw gezinslid voor André Hazes en Monique